HomeKleuradvies

Kleurenanalyse op maat

Als kleurenconsulente hoor ik heel vaak terugkomende verhalen. Misschien herkent u zich wel in volgende situaties.

  • "Niet goed geslapen of voel je je niet zo goed?"

Toch wel, denk ik bij mezelf. Waarom? Zie ik er dan zo slecht uit?

  • "Ik kocht onlangs een hemdje. Ik vind het zo mooi, maar elke keer ik het hemdje aantrek en dan voor de spiegel ga staan, vliegt het hemdje terug uit. Zonde."
  • "Mijn zus en ik gaan vaak samen shoppen. Onlangs paste ze een mooi kleedje, ze straalde. Ik vroeg haar of ze het niet al te erg vond dat ik het ook zou passen. Ik trok het aan, keek in de spiegel en was enorm teleurgesteld."

           
Perlamico helpt u om deze situaties te voorkomen. Een aangepast kleuradvies helpt u miskopen te vermijden maar wat nog belangrijker is; het helpt u bij het versterken van het zelfvertrouwen. De juiste kleuren doen u stralen en heeft ook invloed op uw "well-being".
Aan de hand van de natuurlijke pigmentatie van haar, huid en ogen wordt uw persoonlijk kleurenpallet samengesteld. Maar ook de drapeerdoeken helpen mee in de zoektocht naar de juiste kleuren.
U leert met welke kleuren u de wallen onder de ogen kan camoufleren en hoe u uw mooie gelaatsuitdrukkingen in de verf kan zetten. Bij het dragen van de juiste kleuren zal uw huid er gezonder uitzien, tonen uw lippen heel wat meer kleur en gaan uw ogen stralen. Kijk alvast uit naar de complimenten die u kan verwachten.
Wil u uw topkleuren ontdekken, wacht niet langer en neem contact op. Zo winkelt u in de toekomst veel gerichter en zal u stralen.
Vind je het leuker om zo'n analyse met een zus, vriend(in) of collega te doen? Dat kan, informeer u naar de mogelijkheden.

Ga naar boven